Iedereen is druk bezig met zichzelf en anderen.  
Wie ben ik? Ben ik anders? Wil ik anders zijn?
Hoe ga ik daarmee om? Wat is mijn zelfbeeld en welk beeld hebben anderen van mij?

Zelfstigma onder kinderen en jongeren is een veel voorkomend fenomeen. In een wereld waarin (social) media steeds belangrijker zijn geworden is het zoeken naar hoe je je verhoudt naar anderen en jezelf.

Maskers op, maskers af! is een theater- en filosofie workshop waarin kinderen en jongeren op zoek gaan naar zichzelf en hoe zij zich verhouden tot de buitenwereld. Welk masker zet je op en waarom? Hoe presenteer jij jezelf naar de buitenwereld? 

De lessen zijn bedoeld voor groep 7 en 8 van het b.o. en de 1e en 2e klas van het v.o.
Een serie workshops bestaat uit 3 lessen van elk 70 minuten. Zowel aansluitend als in losse lessen te boeken.

Deze workshopreeks is mede mogelijk gemaakt door Social Run